Qurrent

Qurrent/w=320

Energie besparen. Zelf energie opwekken. Het lijkt allemaal zo ingewikkeld. Want waar begin je? Wat is er mogelijk in je huis? Bij welke partij moet je zijn? Het antwoord is simpel. Bij één partij: Qurrent.
En dan kan alles. Er kan in elk geval veel meer dan je denkt.

Qurrent is een nieuwe speler op de energiemarkt die ’t liefst zo weinig mogelijk energie verkoopt. En als we nu eenmaal groene stroom van windmolens en gas verkopen dan doen we dat zonder winstmarge.

Energiemonitoring, woningisolatie, zonnepanelen - wij helpen je met alles wat ervoor zorgt dat je energie kunt besparen of duurzame energie kunt opwekken. Ons streven is om jou op jaarbasis 50% op je energie-afname te helpen besparen. Dat is goed voor jou, je portemonnee en het milieu.

Maar zelfs als je je huidige energieverbruik met de helft omlaag krijgt, heb je nog altijd stroom en gas nodig. Dus verkopen wij groene stroom en gas tegen inkoopprijs. Als het aan ons ligt alleen zo min mogelijk. Met onze zonnepanelen op je dak kun je trouwens niet alleen energie besparen, maar ook geld sparen. Energie die je overhebt stuur je gewoon weer terug naar het net en kun je later op elk gewenst moment opvragen. Met Qurrent word je de baas over je eigen energie.