Zonnepanelen

 

Duurzame energie en geld besparen met zonnepanelen

Steeds meer bedrijven besparen geld met zonnepanelen. Het klimaat in Nederland is dan ook uitermate geschikt voor zonnepanelen. Kies je voor zonnepanelen, dan kies je voor duurzaamheid. Niet voor niets is de zon de schoonste en groenste energiebron. De energierekening kan fors omlaag. Omdat u meestal maar één keer een zonnestroomsysteem aanschaft, moet u wel rekening houden met wat u kiest. Daarmee kan nubesparen.com u goed van dienst zijn. Het installeren van zonnepanelen is een klus voor specialisten. Hiervoor heeft nubesparen.com de juiste samenwerking die de mankracht, de expertise en de middelen in huis hebben. Daarvoor gaan we eerst uw wensen bepalen en dan krijgt u van ons een zonnepaneel-advies. Zo heeft u van tevoren precies in beeld wat de kosten en natuurlijk wat de verwachte opbrengsten zijn. Alles van A tot Z geregeld. Van advies eventuele subsidies, vergunning aanvragen tot installatie van Uw zonnepanelen.

 

 

Hoeveel bespaar ik met zonnepanelen?

Het advies en de aanleg van zonnepanelen is een specialistische klus. Dat bepaalt ook hoeveel u kunt besparen. De besparing is aanzienlijk en er is sprake van een terugverdientijd. Elk project is anders ook eventuele subsidies kunnen de terug verdientijd versnellen. Na een bezoek van nubesparen.com kunnen al deze zaken in beeld gebracht worden.

 

SDE+ (Stimulatie duurzame energie)


Duurzame energie is bezig aan een stevige opmars. Om de ontwikkeling van duurzame energie in Nederland te stimuleren heeft de overheid de SDE+ in het leven geroepen. Hiermee wordt een investering in zonnepanelen financieel erg aantrekkelijk. Bedrijven en instellingen die duurzame energie willen opwekken met zonnepanelen kunnen gebruikmaken van de subsidieregeling SDE+ om de investering rendabel te maken.

In 2019 wordt de SDE+ wederom fors ingezet om de doelstellingen uit het Energieakkoord te halen. In bijna alle gevallen dekt de subsidie de investering van Uw Zonnepanelen project. Het tijdig indienen van een SDE+ aanvraag is van groot belang. Aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst totdat de subsidiepot voor het betreffende tijdvak leeg is.

Honorering van te laat ingediende aanvragen is uitgesloten.

Laat u daarom goed informeren over een juiste aanvraagstrategie om de slagingskans te vergroten. Om een gratis advies gesprek aan te vragen kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens. Onze gesprekken zijn uiteraard vrijblijvend en kosten u hoogstens een kop koffie!

 

info@nubesparen.com
0592 42 29 24